Preskoči na glavno vsebino

Tudi jaz lahko jutri postanem tadejstrehovec!

V Sloveniji vlada cenzura zoper vse, ki si upajo glasno izraziti svoje mnenje, nasprotno novemu družbenemu redu. En od tabu tem je tudi splav (abortus), ki v tej državi ostaja na ravni kontracepcije. Tako kot v najbolj surovih komunističnih časih, ko je bilo povsem vseeno, kaj se z žensko ob taki operaciji zgodi. Ne le, da je abortus povsem nekritično uzakonjen, prepovedana je tudi vsaka razprava o tem. Slovenska sodišča so s procesom zoper Strehovca poteptala svobodo govora.
V znak solidarnosti s patrom Tadejem Strehovcem, ki je postal simbol vseh svobodomiselnih državljanov Republike Slovenije, na tem mestu objavljam besedilo, zaradi katerega so ga postavili ob pranger.  
Ob tem vabim k ogledu oddaje Faktor na TV3 (KLIK), ko je bil dr. Strehovec gost skupaj z mojo malenkostjo. Jutri boš tudi ti, dragi bralec, lahko postal tadejstrehovec. 

Seznam članov abortivnega lobija, ki nasprotuje pravici do življenja nerojenih punčk in fantkov!16.02.2016
Ni trajalo dolgo po začetku molitve pred porodnišnico, da je slovenski abortivni lobi grobo napadel Zavod Božji otroci. Razlog za diskvalifikacijo tega zavoda in majhne skupine mater, ki se vsak dan zbirajo pred ljubljansko porodnišnico, je en sam: na pločniku tiho molijo za več kot 700.000 nerojenih deklic in dečkov, ki so bili splavljeni v zadnjih 70 letih. Molitev te majhne skupine državljanov je vzbudila jezo in nestrpnost pri članih slovenskega finančno privilegiranega abortivnega lobija, ki ga sestavljajo pripadniki radikalnih levičarskih organizacij, vidni aktivisti LGBTQ in feminističnih lobijev ter drugi. Vsem tem organizacijam je skupno, 1. da se bogato napajajo iz davkoplačevalskega denarja - po podatkih Erarja so iz državnega proračuna prejeli že na desetine milijonov eurov za en sam cilj – vsiljevanje abortivne zakonodaje in širjenje nestrpnosti do nerojenih deklic in dečkov, ter 2. širjenje sovražnega govora do vseh, ki se zavzemajo za človekove pravice nerojenih otrok. Tako je samo ena izmed teh abortivnih organizacij - Društvo za nenasilno komunikacijo - v nekaj letih prejela že 5.910.736,62€.
Zahtevajo, da vlada zaščiti postopke za ubijanje nerojenih otrok!?

Radikalni aktivisti so naslovili na vlado poseben poziv, v katerem od nje zahtevajo, da mora zaščititi pravico žensk, da so splavljene. Gre za sporno pravico, ki ni zapisana v slovenski ustavi, temveč si jo je izmislilo ustavo sodišče v devetdesetih letih. Žalostno je, da se ti radikalni aktivisti zavzemajo za brezplačne kirurške splave nerojenih žensk, homoseksualcev in lezbijk ter za izumiranje slovenskega naroda in kulture. Takšna kultura smrti je destruktivna in katastrofa tako za nerojene otroke, ki so ubiti na operacijskih mizah, matere in očete, ki trpijo zaradi postabortivnega sindroma ter slovensko družbo, ki ima eno najnižjih rodnosti v svetu.
Kdo so ljudje, ki sestavljajo abortivni lobi, ki je odgovoren za končanje življenja 350.000 nerojenih žensk!?

V slovenski javnosti prvič razkrivamo imena aktivistov in organizacij, ki že desetletja prodajajo splav kot pravico ter javno stigmatizirajo vse državljane, ki se zavzemajo za življenje nerojenih otrok in pomagajo vsem ženskam, ki se po splavu soočajo s postabortivnim sindromom. Ti aktivisti so:

Silke Bercht, Sandra Bregar, Martina Černe, Mojca Dobnikar, Milica Antić Gaber, Tatjana Greif, Mojca Frelih, Živa Humer, Urška Jež, Barbara Kresal, Vesna Leskošek, Metka Mencin Čeplak, Tanja Rener, Jana Rošker, Renata Šribar, Mirjana Ule, Mojca Urek, Darja Zaviršek, Jelka Zorn, Dušan Keber, Irena Kirar Fazarinc, Mateja Kožuh Novak, Biserka Marolt Meden, Dunja Obersnel Kveder, Gabrijela Simetinger, Alja Adam, Emica Antončič, Dada Bac, Renata Bačer Slabe,Veronika Bajt, Sonja Bezenšček, Mitja Blažič, Emil Bohinc, Vesna Bukovec, Lilijana Burcar, Mateja Capek, Lev Centrih, Anja Cerjak, Polona Černič, Natalija Djoković, Katja Đogić, Dušan Dvorščak, Martina Ferfila, Božidar Flajšman, Jošt Franko, Andreja Gomišček, Anja Golob, Eva Gračanin, Natalija Gregorič, Danaja Grešak, Sonja Grizila, Ana Grobler, Marike Grubar, Kirsten Hempkin, Andreja Hočevar, Ksenija Horvat Petrovčič, Nina Hribernik, Tea Hvala, Vlasta Jalušič, Marija Javornik, Natalija Jeseničnik, Maca Jogan, Dara Jovanović, Tanja Kamin, Nada Kirn Špolar, Anja Koletnik, Mirt Komel, Nataša Koražija, Polona Kovač, Friderik Klampfer, Jasna Klančišar, Duška Knežević Hočevar, Nika Kovač, Mojca Kovač Šebart, Nina Kozinc, Barbara Krevel, Mojca Krevel, Gašper Krstulović, Dragana Kršić, Maja Ladić, Aleš Lamut, Maja Ličen, Zlata Ličer, Sonja Lokar, Žiga Knap, Amadej Kraljevič, Roman Kuhar, Tina Mahkota, Marjana Marič, Irena Matko-Lukan, Ana Makuc, Jasna Mažgon, Katarina Meden, Amela Meštrovac, Anja Mikič Crovella, Denis Crovella Mikič, Polona Mivšek, Brane Mozetič, Vita Nastran Janje, Tanja Oblak Črnič, Irena Rahne Otorepec, Klara Otorepec, Maja Pan, Zoran Pavlović, Elena Pečarič, Nina Perger, Mateja Petan, Brankica Petković, Petra Peterka, Tadeja Pirih, Dževada Popaja, Marisa Popovič, Katjuša Popović, Klaudija Poropat, Sabina Potočki, Arjan Pregl, Heidi Pungartnik, Jana Putrle Srdić, Barbara Rajgelj, Manca Raušl, Teja Reba, Klavdija Remškar, Zvonka Rener Primec, Nataša Resnik, Vito Robar, Darinka Rozman, Alenka Spacal, Zoran Srdić, Katja Sešek, Zoja Skušek, Ana Marija Sobočan, Jaka Sotlar, Tanja Skander, Boštjan Slatnar, Mitja Svete, Helena Šavc, Darija Šćepanović, Nina Šefer, Damijan Štefanc, Irena Šumi, Suzana Tratnik, Irena Tul, Zorica Škorc, Karmen Špiljak, Maša Šraml, Alenka Švab, Marina Tavčar Krajnc, Helena Thilakarathna Velikanje, Tadej Troha, Mojca Vah Jevšnik, Branislava Vičar, Boris Vezjak, Živa Vidmar, Tiva Vlaj, Goran Vraneševič, Lili Vučenović, Mara Vujič, Katja Zabukovec Kerin, Simona Zavratnik, Ana Ziherl, Tjaša Žakelj, Neva Železnik, Sabina Žnidaršič, Sonja Žorga; in organizacije: Čajanka z Roso, Časopis za kritiko znanosti, domišljijo in novo antropologijo, Društvo za nenasilno komunikacijo, Društvo za promocijo žensk v kulturi - Mesto žensk, Društvo Škuc, FPZ Z'borke, Društvo SOS TELEFON, Kolektiv ŠKUC – Kulturni center Q, Lezbično-feministična univerza, Rdeče zore, Študentsko društvo Sociopatija, Zavod Emma, Zavod Transfeministična Iniciativa TransAkcija.

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Vili Ščuka: Človek, ki je samo potrošnik, je bolnik

Znani novogoriški zdravnik in psihoterapevt Viljem Ščuka (79) je svojo poklicno pot začel kot zdravnik s socialnim čutom. Naletel je na otroke v stiski in jim začel pomagati v različnih težavah.  Starejši INTERVJU  z Vilijem Ščuko  o marihuani: KLIK Nekaj let je delal z odvisniki od drog, alkohola in iger na srečo. Kljub uspešnosti pri zdravljenju narkomanov pa je moral projekt zapustiti, ker ni pristajal na drago metadonsko metodo. Spraševal se je, koliko je človek gospodar svojega telesa in svojih strasti. Ali je samo sesalec, pa čeprav z doktoratom, ali je tudi človek? Po upokojitvi je napisal večkrat razprodano knjigo Šolar na poti do sebe. Državo in šolnike skuša prepričati, da bi začeli drugače razmišljati, in začeli vlagati v razvoj osebnosti. Nenazadnje so s podobnim projektom Finci ustvarili tudi zgodbo o gospodarskem uspehu. Ali si niso vse ugotovitve terapevtov in psihologov glede sodobne družbe in vzgoje precej podobne? Človekova biokemija in nevrofiziologija, k

FAKTOR (moja gostovanja)

Tu so oddaje Faktor na TV 3, v katerih sem gostoval in jih najdemo tudi na spletu. Prihodnjič bom gost danes ob 19.15.  Hvala za vse komentarje in delitve teh informacij. Samo državljani lahko s širjenjem pravih informacij po spletu naredimo kaj zoper medijsko enoumje v državi. Duhovniki doživljajo velike pritiske. Zaradi demografskih sprememb in birokracije so vse bolj obremenjeni. Večinoma preobremenjeni, velikorkat izgoreli. A ostajajo tiho in delajo naprej. Mediji so do njih neprizanesljivi in velikokrat sovražni.  V zadnjih letih pa jim največ škode naredi peščica homoseksualno aktivnih duhovnikov, kar je glavni vzrok za pedofiliske zločine. Slovenski škofje bi zato morali duhovnike bolj zaščititi, predvsem tako, da bi brezkompromisno začeli boj proti homoseksualnemu lobiju. (Danev v Faktorju ob 19.15.) Šoltes je kot politik zelo priljuden in všečen. Daje vtis zmernega in razumnega politika. To je za Slovenijo dobro. Hkrati pa to pomeni tudi, da gre bolj za politika ki go

Dr. Aleš Štrancar, vnuk partizana, piše Turnšku

Dr. Aleš Štrancar, znanstvenik in gospodarstvenik, ustanovitelj in direktor mednarodnega visokotehnološkega podjetja BIA Separations s sedežem v Ajdovščini, je napisal Titu Turnšku, predsedniku zveze takoimenovanih borcev (ZZB) pismo kot ponosni vnuk sodelavca Osvobodilne fronte (OF). Tovariš Tit Turnšek, Tvoji napadi na dr. Možino in dr. Dežmana presegajo vse meje dobrega okusa in sramotijo vse resnične borce za svobodo, vključno mojega starega očeta, ki je štiri leta nosil glavo na tnalu, ko je zbiral sredstva za OF ter hrano za partizane. Nikoli, prav nikoli pa se ni strinjal z medvojnimi in povojnimi ideološkimi poboji. To je bilo delo krvavih zveri, tako na eni, kot na drugi strani. Kot njegov vnuk, ponosen na dejanja svojega starega očeta, ti prepovedujem, da govoriš v imenu VSEH borcev. V kolikor s takimi nizkotnimi napadi ne boš prenehal te bom prisiljen kazensko ovaditi saj v slovenskem narodu vzpodbujaš in širiš sovraštvo ter hujskaš ljudi. Verjamem, da ti je današnja slov